Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vad hände? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vad hände?

Ja vad hände i dag egentligen?

Ja vad hände egentligen i dag? Jag kom till jobbet 45 minuter för tidigt. Sen åkte jag till badhuset och simmade 1 km. Vart kom all energi i från? När jag åkte till badhuset så såg jag något underligt. Mitt i en rondell ser jag hur något rör sig. Där stod tre råddjur och åt gräs i godan ro precis bredvid motorvägen. Tänkte ringa polisen för kändes inte så bra att de stod just där men hade tyvärr inte tid. Då polisen brukar ha minst 25 mins telefonkö. Men jag hoppas att det tog rätt väg tillbaka till skogen och klarade sig.

Nu är jag hemma igen och undrar vad jag ska göra med resten av dagen haha. Vilket bra problem va att få tid över?;)

Vad hände?
Köpte lunch på badhuset

6 reaktioner på “Vad hände?

  1. Var glad! Du fick se något som inte alla får se! Vad Du skall göra? Fortsätt att vara glad! Grattis till energin!

  2. mm v a gott
    ja ibland känner ja så med nu när inte barnen är hemma o ja har trist va ska ja göra nu . usch lite otäckt me de små så nära vägen o köerna usch så sur man blir

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *