Vardag

Man måste faktiskt ställa upp på sina vänner

Man måste faktiskt ställa upp på sina vänner…

Carolina ringde i går kväll, hon hade ett stort problem. Hon hade en glutenfritårta som någon var tvungen att äta upp. Och man måste ju faktiskt ställa upp på sina vänner så det var bara att sätta sig i bilen och åka dit och äta upp den. Jag hade turen att ha 16 points kvar så jag behöver inte få dåligt samvete heller;)

Nu sitter jag och äter frukost. Vakna 07.30 av mig själv och hoppa ur sängen. Haha vet inte riktigt hur jag kan vara så pigg… I vanliga fall ringer klockan 08 och jag är en zombie. Nu ska jag åka till jobbet och jobba två timmar. Sen ska jag åka till badhuset med min kontaktperson och simma bort tårtan;)

Man måste faktiskt ställa upp på sina vänner...

6 Comments

  1. Vad snällt att du ställde upp med att äta tårta med din vän! 😀 Kramis

  2. Låter som en härlig dag 😀

  3. Vilken fin kompis du är, hihi. Det såg väldigt mumsigt ut!

  4. Bara nyfiken, är det en smörgåstårta på bilden? I alla fall jag tycker att det ser ut som det.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*