Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Nyklippt, 90-talet är tillbaka! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nyklippt, 90-talet är tillbaka!

90-talet är tillbaka!

Nu är jag hemma från frissan och har fått lite hår avkapat. Vilken skillnad den kan göra att få bort lite hår. När man har kort hår så märks det ju så snabbt när det blir för långt. Det var sju veckor sedan jag klippte mig sist och mitt hår omöjligt att styla, så det var verkligen dags.

Gillar att testa nya saker…

Amanda brukar testa nya saker på mig. Jag är frisörernas favorit för de får göra vad de vill med mig haha. I dag testade vi den senaste trenden som egentligen är en gammal trend. Ni som är uppvuxna på 80/90-talet som mig känner igen denna trend från när man skulle på skoldisco. Jag trodde ärligt talat inte att jag skulle fixa håret så här igen men det är sant våfflat hår är senaste innegrejen. Men det är ju ganska coolt ändå, tycker det är kul att hon testar nya saker för man tänker ju inte på att man kan göra så mycket med kort hår.

  90-talet är tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *