Rehab och nytt hår

Efter NWT åkte jag direkt till sjukhuset och snabb lunchade med Ulla innan jag skulle till sjukgymnasten. From dag ska vi börja testa med Rehab. Ska köra själv hemma med gummiband varje dag. Sen ska jag få träna i varma bassängen på sjukhus 1-2 gånger i veckan så får vi se vad foten tycker om det.   Direkt jag var klar hos sjukgymnasten så åkte jag direkt till Hagfors och frissan. Jag var trött på mitt hår och bad om något coolt och uppklippt i nacken.     Så här blev det. Coola tjejer ska ha coolt hår;) Tack Mara på Salong Morris.

  Sen blev det pizza och efterrätt. Nu har jag precis tagit ett skumbad och bäddat ner mig i sängen med Baby. Är trött efter en intensiv dag.  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen