Aspiepower Media

Att trotsa höstmörkret

Att trotsa höstmörkret

När jag vaknad upp i morse så hörde jag hur regnet smattrade mot fönsterrutan. Jag ville inte gå upp allt är bara grått och trist. Men i bland har man inga val så bara att palla sig upp. Är det bara jag som tycker att hösten är grå och tråkig? Alla färger är härliga men jag tycker att det är för få ljusa dagar, så man blir bara seg och vill dra ett täcke över huvudet.

Jag tog mig i alla fall i väg till jobbet. När jag är klar här ska jag åka till sjukhuset och få parafinbad. Jag fick bli med i en grupp, så ska få behandling två gånger i veckan i fem veckor med hopp om att stärka mina händer. Sen ska jag åka hem och bosätta mig i soffan tror jag. Vad har du för planer för dagen?

höstmörkret

Den här livsnjutaren kunde sova vidare;)

4 reaktioner på “Att trotsa höstmörkret

  1. Nu när jag bloggat om höstmyset ska jag hänga lite tvätt sen fortsätta virka. Och tända ljus förstås och lyssna på någon mysig pod. /Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *