Aspiepower Media

Att motionera i sjukhusets korridorer

Att motionera i sjukhuset korridorer

Efter jobbet åkte jag hem och åt lite lunch innan jag begav till sjukhuset. I dag var det dags för att få paraffinbad för första gången. Ska få det två gånger i veckan de närmsta fem veckorna. När man har fått doppa händerna i det 50 grader varma paraffinet så får man göra ett träningsprogram för händerna. Det är riktigt skönt fast det är faktiskt jobbigare än vad man tror att träna händerna. Har lite träningsvärk nu.

Eftersom det ösregnade ute så passade jag på att motionera i sjukhusets korridorer. Det blev 1,5 kilometer från bilen och till sjukgymnastiken och tillbaka med en liten omväg. Alla sätt är bra utan de dåliga;)

Nu ska jag gå och ta ett bad, inte bara händerna som behöver värme i det här höstrusket. I morgon ska jag bara jobba två timmar sen kommer Henrik hit, så får vi se vad den här helgen har att bjuda på.

Att motionera i sjukhuset korridorer

1 reaktion på “Att motionera i sjukhusets korridorer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *