Aspiepower Media

Öppen föreläsning i Karlstad 7/11

Den 7/11 har jag en öppen föreläsning i Karlstad

Jag har fått ett roligt uppdrag, den 7/11 ska jag föreläsa landstingets öppna föreläsning. Temat är Läkemedel vid psykisk ohälsa- oönskade effekter. Jag kommer prata om mina erfarenheter av mediciner och dess biverkningar. Hur vi trappade ut mina mediciner för att hitta rätt dos, vilket har gett mig livet tillbaka.

Det ska bli kul att få hålla en föreläsning som inte är min vanliga. Och jag tycker det är extra kul för läkaren som trappade ut mina mediciner är Edvard, som också kommer föreläsa under kvällen.

Så skriv in 7/11 kl 18 i er kalender. Det är fri entré och först till kvarn så det gäller att komma i tid för landstingets föreläsningar har varit populära och flera har blivit fulla.

öppen föreläsning i Karlstad

2 reaktioner på “Öppen föreläsning i Karlstad 7/11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *