Aspiepower Media

Jag vet att Baby är stor!

Baby
Baby räcker ut tungan till alla patetiska människor som ska lägga sig i saker de inte vet någonting om.

Jag vet att Baby är stor!

Jag är så jävla trött på alla kommentarer om att Baby är tjock. Har man inte sett henne IRL och klämt på henne så tycker jag inte att man ska uttala sig. Ja hon är stor men hon är också en steriliserad innekatt med mycket päls eftersom har norsk skogskatt i sig. I en del vinklar ser hon större ut än vad hon är. Baby är till veterinär minst en gång om året och dom säger att hon är stor men INTE för stor. Hon står på dietfoder för att inte bli större.  Förra helgen var Baby med och gick 2,5 km i skogen, det längsta hon gått i hela sitt liv.(eftersom hon är innekatt) Hon sprang större delar av vägen och njöt av livet.

Hon lider inte av det

Baby är det bästa jag har och hon är mitt pälsbeklädda barn och jag känner mitt barn bättre än någon annan. Jag vet att Baby är en levnadsglad kisse som kan brottas med hårsnoddar i timmar och som gillar att gå promenader i koppel. Vid 23-tiden varje kväll springer hon i 200 km/h genom lägenheten. Det gör inte en katt som lider.

Hur skulle ni känna om jag gav mig på era barn?

Sen undrar jag vad ni skulle säga om jag påpekade att era barn var tjocka? Är det okej att ge sig på Baby bara för att hon är ett djur och ändå inte förstår någonting? Jag kan säga att djur förstår mer än vad ni tror.
Kanske ska jag köra öppethus så ni får komma hit och känna på hennes päls och se hur tjock den är. Dock tror jag inte att någon skulle våga dyka upp för det är ju roligare att kläcka ur sig korkade saker på nätet. Jag accepterar inte kränkande eller nedlåtande kommentarer här oavsett om de är riktade mot människor eller djur.

11 reaktioner på “Jag vet att Baby är stor!

 1. Håller med dig totalt. Att folk ska kommentera andras utseende, både djur, barn och vuxna, bottnar i nån sorts egen osäkerhet tror jag. Våra katter är också stora, speciellt hanen och veterinären har ojat sig och påtalat risk för diverse sjukdomar. De har nån sorts mall att gå efter verkar det som, att en katt ska väga max ett visst antal kilon. Men vad de inte tänker på är att han han ganska tjock benstomme. Ja, han väger 8 kg och jag försöker banta ner dem båda två men det är för att han fått svårt att tvätta sig längst ner på ryggen som jag vill att han ska gå ner lite. Han var stor även som kattunge, när vi fick honom var han ca 5-6 månader och vägde som en vuxen katt, man får ju se till sådant också. Vi hade besök här en gång av någon som träffade våra katter för första gången och personen sa ”oj, vad stor han är!” Ja, vad säger man då liksom? Nämen vad säger du, det har vi inte själv sett, tack för att du uppmärksammade det. Det är aldrig okej säga så till en människa, vad ger folk rätten att kommentera djur på samma sätt undrar jag.

  1. Nej precis, jag är ju inte blind liksom det är klart jag ser att katten är stor. Men jag känner min katt bättre än någon annan och jag vet att hon inte lider. Och veterinärens ord väger högre än okända människor på sociala medier som inte ens sett henne IRL.

 2. För att vara Norsk Skogskatt är han ABSOLUT inte tjock! Han har en kraftig underpäls och kraftig överpäls. Det är kännetecknande för Norsk Skogskatt. F ö fin enligt rasbeskrivningen!

 3. ÅH fina kissen! <3
  har också haft en katt som haft norsk skogskatt i sig, och dom ser faktiskt större ut än vad dom är, bara för all päls dom har! <3

  Men jag håller med dig, det är helt sjukt hur folk beteer sig nu för tiden, för inte skulle man vräka ur sig att ett barn är tjockt, ALLA är fina som dom är, oavsett storlek, färg och ras!
  stå på dig, kärlek till dig & kissen <3

 4. Så underbart fin katt du har!❤️❤️❤️
  Folk kan ta och hålla klaff om de inte har något vettigt att komma med!
  Kram på er båda två❤️

 5. Jag tycker att Baby ser jätte mysig ut. 🙂 Syrrans katter Tiger och Nessa, har olika kroppsform.
  Tiger är ca 11 år gammal, röd, lång och större än hundarna våra (dom är små hundar)
  Nessa är ca 5 år, jätte liten katt och fluffig. 🙂 Hon är lite större än vår ena hund

  Så de spelar ingen roll hur djuren ser ut, i kroppsmässigt. Så länge dem mår bra och är glada. 🙂
  En person gnällde på mej, att jag filmade vovvarna, när de gillar ost.
  Men de verkar inte ha ont i magen av det, när personen klagade på mej. :/
  Folk bara klagar på allt.. Bra att du står på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *