Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Bihåleinflammation? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bihåleinflammation?

Mina bihålor sprängs snart!

Är hemma från jobbet även i dag. Har fortfarande feber och det känns som mina bihålor ska sprängas snart. Yay bihåleinflammation igen!

Försökte ringa vårdcentralen i morse men kom inte fram så får göra ett nytt försök när de öppnar igen vid 13. Dock brukar alla tider vara slut då så då kommer de skicka mig till 1177 efter kl 17 för att få en jourtid. Och då kommer de skälla ut mig för att ringer för en bihåleinflammation och att det är vårdcentralens ansvar. Sen kommer de tjafsa om jag ska ha en tid eller ej. Kan jag ha varit med om det här förr….

Vi kan ju hoppas att det går enklare i dag för orkar verkligen inte hålla på att ringa runt.

bihåleinflammation
Försöker skrämma bort mina baciller med en vitaminboost i en döskalle.

4 reaktioner på “Bihåleinflammation?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *