När det inte blir som man tänkt sig…

När det inte blir som man tänkt sig

När det inte blir spm man tänkt sig. Det här skulle bli en lugn och mysig helg men så blev det inte riktigt. Satt och kolla på tv i går eftermiddag när det kändes som någon slog mig med en knytnäve i magen och jag veks dubbel av smärta. Som alltid när smärtan i magen kommer så blir det dektevtiv-jakt på vad det kan. Symtomen börjas bockas av. Eftersom jag haft cystor på äggstockarna förut så är det ett alternativ och så även njursten. Men eftersom de varit inne och petat på min blindtarm fyra gånger men låtit den få vara kvar, så kan det ju även vara den. Eller är det ”bara” min IBS-mage som bråkar? Gallsten kan det iallafall inte vara för gallblåsan är borta sedan länge.

Försöker som alltid medicinera mig själv eftersom jag har vid behovs mediciner hemma för att minska tiden på akuten. Men när jag hade tagit två spasmofen som inte hjälpte så var det bara att bege sig hit iallafall. Nu väntar vi på en gynläkare, vi börjar där för det var minst kö dit. Men hittar inte hon något så blir det kirurgen som får ta sig en titt. Det är kaos här och har en känsla av att det här kommer ta tid.

När det inte blir som man tänkt sig.

2 svar på ”När det inte blir som man tänkt sig…

  1. Hej Johanna
    Min son har aspberger syndrom. Han har jämt o ständigt ont någonstans i kroppen. Är det vanligt när man har AS? Det börjar gå honom på nerverna. Riktigt jobbigt när man inte får någon hjälp heller. Suck 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen