Aspiepower Media

I dag börjar mitt nya liv (igen)…

I dag börjar mitt nya liv för typ hundrade gången…

Jag undrar hur många gånger jag skrivit meningen ”I dag börjar mitt nya hälsosamma liv”….  Det har blivit några gånger nu. Den här gången hoppas att jag att mitt nya liv varar inte längre än i två veckor. Jag har sagt det förut, att det är svårt att tänka på vad man äter när man åker runt och föreläser. Man får liksom ta det som bjuds på. Jag orkar inte krångla.

Det har blivit alldeles för mycket skräpmat och godis senaste tiden. Jag vill inte äta bättre bara för vikten skull utan även för min IBS mages skull. Den fungerar bättre när jag äter rätt saker och många små mål på en dag. Vilket jag gör när jag följer Viktväktarnas program för jag får bättre överblick när jag använder appen.
Så nu gör vi ett nytt försök. Till frukost blev det en Nocco, Viktväktarnas Chia pudding och en smoothie.

 

mitt nya liv

2 reaktioner på “I dag börjar mitt nya liv (igen)…

  1. lycka till. För att jag ska hålla mig nyttig är de viktigt med planering o framförhållning, inte alltid lätt med vardagskaoset som kan uppstå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *