Aspiepower Media

Jag har världens bästa pojkvän!

Min pojkvän är bäst!

När vi väl kom upp ur sängen så åkte vi och handlade lite. Jag måste skryta om att jag har världens bästa pojkvän för han ställde sig och lagade värsta storkoket, så jag har matlådor hela veckan. Nästa vecka är ganska intensiv och det är skönt att ha mat klar så jag slipper tänka på det.

pojkvän

Veckans planer:

Måndag:

9-13 Jobb.
17.00 Styrelsemöte med Hjärnkoll.

Tisdag:

9-13 jobb.

Onsdag:

Ska och fota ett hus med Eldialog så kommer jobba tidig morgon eller sen kväll, då vi ska fota belysning i mörker.
11.00 ska jag träffa min nya kontaktperson för första gången på riktigt. Första gången var på ett kontor på kommunen.
15.00 kommer mitt boendestöd.

Torsdag:

Börjar dagen med sovmorgon sen ska jag bege mig mot Bengtsfors, ska föreläsa där kl 17.30.  Läs mer om föreläsningen här. På vägen hem stannar jag hos min kusin i Säffle och sover över där, så jag inte behöver åka hela vägen till Karlstad så sent när jag trött.

Fredag:

Åka mot Hagfors där jag ska spendera helgen och vila upp mig.

8 reaktioner på “Jag har världens bästa pojkvän!

 1. Hej! Riktigt nice med så många matlådor, men, jag har försökt ställa en fråga till dig via mail och via kommentar på inlägg som om det vore frågestund fast det inte är frågestund, vilket du sa var okej, men du har inte svarat på den frågan. Om jag får fråga, varför har du inte svarat på frågan?

  1. För att har ett liv och andra saker att göra och prioterar saker. Och för att jag sa till dig att det var okej att ställa frågor även när det inte är frågestund då jag samlar ihop alla frågor jag får och svarar när jag fått nog många.

   1. Ok, jag tror att jag förstår.

    Ibland skriver du ju inlägg som:
    ”X saker du inte visste om mig” – skriver du sådana inlägg när du fått många frågor från många läsare fast det inte är frågestund?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *