Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Testagram augusti – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Testagram augusti

Månadens Testagram är här!

Yay månadens box från Testagram är här! Jag har fått boxen i över ett år nu, men det  är fortfarande lika spännande att se vad den innehåller den här månaden. Det är inte en enda box som jag varit missnöjd med.

 

Innehållet i månaden box:

 

Serla Handy Sheets: 

Serla Handy tar du enkelt med en hand. En perfekt lösning när du har kladdiga händer. Här erbjuder Serla-ekorren dryg 50% mer papper än på en Serla Classic hushållsrulle. Ett extra plus är att förpackningen är tillverkad av sockerrör, vilket naturen gillar.

Serla Handy Dispenser:

Serla dispenser är den perfekta platsen för Serla Handy. Den är snygg, tar lite plats och rymmer ett helt paketet.

Friggs Majskakor med parmesan: 

Ekologiska majskakor gjorda på noggrant utvalda råvaror av hög kvalitet. Extra tunna och krispiga. De har högt fiberinnehåll och innehåller inget tillsatt socker. De är dessutom gjorda på endast naturliga indignerar och har varken smakförstärkare eller konserveringsmedel.

Nutcup: 

Nu lanserar Candy People sin Nutcup, en härlig chokladbit fylld med läckert jordnötssmör. Helt fri från GMO och palmolja! Den smarta förpackningen innehåller två goda chockladcups.

Santa Maria Chicken Taco Spice Mix: 

Santa Maria Chicken Taco Spice är en kryddmix med smak av chilipeppar, spiskummin, vitlök och oregano och passar lika bra till kycklingfärs som till strimlad kyckling.

Santa Maria Fish Taco Spice Mix: 

Santa Maria Fisch Taco Spice Mix är en helt ny kryddmix till lax och vit fisk med hetta från Guajillo chili, smak av lime,korriander, mango med hint av ingefära.

Fazer Lakritsi Orginal:

Frazer har en lång historia inom lakrits och startade sin lakritstillverning redan 1928. Produkterna innehåller inga onödiga tillsatser, de är gelatinfria och smaksatta med naturliga aromer.

Welda Jardin de Vie: 

Weldas ekologiska parfymer är lösningen för dig som vill ha ett ekologiskt alternativ till din vanliga  parfym. Parfymerna innehåller naturliga eteriska oljor.

Red Bull Simply Cola:

Simply Cola tillhör Red Bull-familjen även om det inte är en energidryck. Det är helt enkelt en cola med ingredienser från 100% naturliga källor. Simply Cola har en unik smak som inte är för söt och drycken för dig som föredrar ett ekologiskt cola-alternativ.

 

2 reaktioner på “Testagram augusti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *