Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Föreläsning i Hagfors 13/9 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Föreläsning i Hagfors 13/9

Kom och lyssna på min föreläsning i Hagfors!

Jag har redan haft tre föreläsningar i Hagfors men ändå är det flera som frågat efter en. Så därför känns det extra kul att kunna berätta att ni nu har chansen igen. Jag kommer nämligen hålla en föreläsning i  Hagfors den 13/9. Det finns ett begränsat antal platser så vi rekommenderar att ni förbokar era biljetter på Hagfors bibliotek.

föreläsning i Hagfors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *