Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vi har flyttat – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vi har flyttat

Jag och Baby har flyttat!

När jag hade jobbat klart på Eldialog så åkte jag hem och hämtade upp Fröken B och åkte mot Kumla. För jag och Baby har nämligen flyttat hit nu, ja iallafall tills på måndag. Men det var knappt så vi kom fram för vägen mellan Kristinehamn och Karlskoga var avstängd så vi fick åka över Degerfors. Och som vanligt när de drar om vägar så skyltar de så jävla dåligt, så trodde att jag åkte fel tillslut. Men jag följde efter en lastbil och som tur var så skulle vi till samma ställe. Haha kunde ha blivit spännande att se vart jag hamnade:P

Hon dissar Dregen

Baby var som vanligt snäll när vi åker bil, fast den blev en lite längre resa än beräknad. Vi fick dock lyssna på RIX FM hela vägen, gör vi inte det så skriker hon. Hon heter ju egentligen Backyard Baby efter Dregens band, men hon vägrar att lyssna på Backyard Babies. Jag har misslyckats med min uppfostran av den här ungen.

Min andra kärlek

Henrik jobbar kväll så vi är ensamma hemma. Vi har tagit en liten promenad och nu ska vi bara ta det lugn och chilla framför tvn. Får roa mig med min andra kärlek så länge;)

 

flyttat
Baby vinkar till grannen eller nått:P

1 reaktion på “Vi har flyttat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *