Aspiepower Media

Blod, svett och tårar

Blod, svett och tårar….

Jag började den här dagen med sovmorgon till 11.30. Sen ägnande jag dagen åt lite blogg-jobb hemma i soffan innan jag och Baby skulle bege oss till Hagfors. Men innan vi kunde åka blev det blod, svett och tårar. Folk säger att katter är korkade, de har ingen aning om vad de pratar om. Direkt jag börjar packa så drar hon snabbt som fan och lägger sig under sängen. Jag brukar sätta henne i buren först men eftersom jag hade mycket att packa i dag så kunde hon ju inte sitta där hur länge som helst.

Jag blev lurad

Jag försökte lura henne så tog fram en stickis och sa ”Baby här är din godis, du kan äta den när jag gått.” Sen tog jag med mig vätskorna och gick ner till bilen. När jag kom tillbaka två minuter senare så var godisen inte längre kvar i hallen, men Baby hon var tillbaka under sängen. Tillslut fick jag dra fram henne med våld och hon suckade åt mig. Men när vi väl kommer in i bilen så sitter hon tyst och snällt och säger inte ett ljud på tio mil. Nu är hon ute och äter gräs och tycker att det var världens bästa idé att åka till Hagfors. Den som säger att katter är enklare att ta hand om än barn, vet inte vad den pratar om;)

blod, svett och tårar

1 reaktion på “Blod, svett och tårar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *