Sjukvård Vardag

Smärta

Det finns bara ett ord som beskriver mitt liv just nu- smärta

Jag har fortfarande ont. Trots att jag tar alla smärtstillande jag får så är smärtan brutal. Jag är van att leva med smärta, men det är knappt så jag klarar av det här. Försöker pina ut men får se om jag får åka tillbaka till akuten. Fick ju även medicin som skulle göra de enklare att kissa ut stenen.

Pissmedicin

Det är verkligen en riktig pissmedecin (bokstavligt talat, haha). Blir så yr så jag mår illa. Förra gången jag åt denna svimmade jag och slog huvudet i en betongvägg. Ska försöka undvika det den här gången. Men orkar knappt sitta upp för jag blir så yr. Vill helst ligga ner med en blöt handduk på pannan.

Blir inget Kumla

Tanken var ju att jag skulle bo i Kumla onsdag- söndag.  Så blir det inte men Henrik kommer hit, förhoppningsvis redan i kväll. Vi får ta en timma i taget och avvakta och se hur det utvecklas.

Smärta

Min bästa vän just nu

Smärta

Med snapchat-filter så ser man snygg ut även när är sjuk?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Netti Starby
    17 augusti, 2017 at 14:56

    Nej fy vad jobbigt du har det och du får ta hand om dig! <3 Kramis

Leave a Reply