Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Seriöst kroppen räcker det inte? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Seriöst kroppen räcker det inte?

Ibland blir jag lite trött på min kropp…

Förr förra veckan mådde jag dåligt psykiskt. Förra veckan hade jag feber. Den här veckan börjar jag med vad som troligen är ett njurstensanfall. Seriöst kroppen, räcker det inte nu? När det är så här så brukar jag tänka att jag fick nog den här kroppen för jag är så jävla stark. Vem som helst skulle inte klara av det här.

Har iallafall den här chefläkaren som vakar över mig, snyggaste stilen har hon iallafall;)

kroppen

För övrigt har jag hört att donuts är bästa medicinen, botar det mesta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *