Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Fått mycket gjort den här helgen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fått mycket gjort den här helgen

Vi har fått mycket gjort den här helgen

Mamma och pappa var här i helgen och hjälpte till lite. Vi har fått mycket gjort den här helgen. I går hann vi med att få bort min hög med smutstvätt, fem maskiner blev det tillslut. Lyckades och få tummen ur och packa upp resväskan jag hade till Grekland. Har ju bara varit hemma i en månad liksom, haha. Jag är sämst på att packa upp väskor när jag kommer hem från resor. Finns det något tråkigare?

När mamma och pappa åkte hem så spenderade jag och Fröken B kvällen i soffan. Jag tror att vi gillar den nya soffan lika mycket. Tur för vi spenderar mycket tid här.

Nu ska jag göra mig klar för att åka till jobbet. Tänkte jobba måndag, tisdag, onsdag och sen tänkte jag åka till Kumla. Henrik jobbar kväll den här veckan så kommer få roa mig själv. Men kan lika gärna ligga där och göra ingenting som här. Då får vi sova ihop iallafall, alltid något.

Fått mycket gjort

”Jag har inte tid att bli fotad, du får boka in en tid!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *