Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Nattlig ångest – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nattlig ångest

Nattlig ångest

Den här dagen är snart slut. Ligger i sängen men kan inte sova. På dagen gör man så mycket annat så det är lätt att glömma bort att man har ångest. Men när man ligger där i sängen och ska sova så kommer alla känslorna som är så svåra att slå bort. Ångeten pga ovissheten. Har tagit en sömntablett och hoppas på att få ro snart. Nattlig ångest är nog det som är värst.

Nattlig ångest

2 reaktioner på “Nattlig ångest

  1. Jag får mycket hjälp av att lyssna på ljudböcker och poddar. Det känns som att hjärnan luras att tänka på annat än jobbiga saker. Ibland går jag runt med en ljudbok hela tiden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *