Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Utmaning: 5000 steg om dagen i sju dagar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Utmaning: 5000 steg om dagen i sju dagar

Utmaning- Mer vardagsmotion under denna vecka!

De senaste veckorna har inte varit särskilt hälsosamma, det har varit frosseri deluxe. Som jag skrev i går så skiter jag i om jag väger 65 eller 70 kg, men det får inte dra i väg. Så jag försöker följa Viktväktarnas program, sen så mår min mage bäst då. Nu var det några veckor sedan sist men jag tänkte köra ett ryck med start i dag.

Måste ha ett realistisk mål

Eftersom det är sista semesterveckan så tänkte jag försöka komma igång lite så tänkte utmana mig själv. Målet är att under vecka 29 gå 5000 steg om dagen. Det sägs ju att man ska gå över 10 000 steg om dagen för att ha hälsosam vardagsmotion. Men man måste vara realistisk och min vänster fot är ju fortfarande paj och kommer aldrig bli det den en gång varit. Därför känns 5000 steg som ett bra mål för mig.
Tror ni jag kommer klara det?
Den som lever får se!

utmaning

4 reaktioner på “Utmaning: 5000 steg om dagen i sju dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *