Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En lugn dag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En lugn dag

I dag har det varit en lugn dag!

Jag har inte gjort så mycket i dag. Var i väg och hälsade på farmor och farfar en sväng. Annars har jag bara tagit det lugnt. Vet knappt vilken dag det är, dagarna går ihop med varann när man har semester. I morgon ska vi iallafall åka till Kumla. Redan klockan 8 ska vi gå upp säger mamma. Onödigt tidigt tycker jag men får väl sova på vägen dit haha.

lugn dag

1 reaktion på “En lugn dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *