Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En fartfylld fotosession – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En fartfylld fotosession

Jag och Elina har haft en fartfylld fotosession!

Jag brukar fota motorcyklar som går i 100 km/h men i dag fick jag testa på en ny grej, att fota Elina i 200 km/h. Hon stod mer på händerna än fötterna. Men jag tror att de som känner henne håller med om att de här bilderna speglar vem hon är. Ett litet fartfyllt charmtroll. Jag vet inte vem som lärt henne poserna, men riktiga modeller gör så här säger hon;)

  fotosession

7 reaktioner på “En fartfylld fotosession

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *