Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Världens snällaste bilåkare – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Världens snällaste bilåkare

Baby är världens snällaste bilåkare!

Vi har kommit till Hagfors, där vi ska spendera helgen. Jag måste påstå att min katt är den snällaste bilåkaren som finns. Hon sitter där i sin bur och kollar på utsikten och säger inte ett ord på 10 mil. Kanske borde vi starta en kurs där Baby kan lära andra katter att åka bil.

Baby har även startat en facebooksida så ni kan följa henne. Klicka här för att komma dit!

bilåkare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *