Aspiepower Media

VM-silver!

Yay, Sverige tog VM-silver!

Vi hittade bra wifi tillslut så vi kunde se lag-VM finalen i speedway. Och vilken final, Sverige tog silver! Har sett att folk skriver på Facebook att Sverige var svaga. Det håller jag inte med om jag tycker att de kämpade på bra och att de körde bättre än förväntat. De var inte svaga, Polen var bara lite starkare. Folk kan aldrig vara nöjda och de ska alltid gnällas på något. Men jag tycker att vi ska vara nöjda med ett VM-silver. Bra kämpat grabbar!

VM-silver

Nu har vi fått i oss frukost och det här är sista dygnet här i Grekland. Så ska gå till poolen och suga åt mig de sista solstrålarna innan det är dags att återvända till Sverige igen. På frukosten fick vi besök av den här sötnosen och hens bror/syster. Hur söt liksom? Funderar på att packa ner dem i resväskan och ta med dem hem. Tror ni Baby skulle bli glad om jag kom hem med två syskon? 😉

2 reaktioner på “VM-silver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *