Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jakten efter bra wifi – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jakten efter bra wifi

Hur klarade vi oss utan wifi för tio år sedan?

I går kväll tog vi bussen in till Chania för att äta middag. Sen gick vi runt en sväng i stan innan vi tog bussen hem igen. I dag blir det en lugn kväll på hotellet. Målet är att se lag-VM finalen i speedway på datorn. Men vi misslyckades i tisdags för att det laggade hela tiden.

Nu har Henrik ladda ner någon app så man kan se styrkan på nätet och se vart det är bäst wifi. Så just nu går han runt i kvarteret och kollar vart den är bäst täckning. Haha folk lär ju undra vad han håller på med när han går runt i varenda hörn av hotellet och kollar på en mobil. Men det här är viktiga saker;) Hur kunde vi åka utomlands för 10 år sedan när enda nätet som fanns var på internetcafe?

wifi

1 reaktion på “Jakten efter bra wifi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *