Aspiepower Media

Från kaos till succé – Roadtrip till Kumla

Vi tog en roadtrip till Kumla!

Jag hade en fantastisk gårdag med Carolina. Den började mindre trevligt med att jag fick ringa runt till polis och åklagare. Men det löste sig till slut.Vid 12 skulle jag åka för att hämta upp henne men inser att min klocka inte sitter på min arm. Så ringer hysterisk och säger att jag måste vända och leta efter min klocka.

Min fina vän säger åt mig att ta tre djupa andetag och tänka vart jag hade den sist. Sen pricka vi av ena rum efter det andra, samtidigt som hon är med i luren och lugnar mig och kommer med förslag på vart jag ska leta. Tillslut ger jag upp och går ner till bilen igen. Och vad tror ni då ligger i baksätet? Jo klockjäveln såklart.

Gör ett nytt försök att hämta upp henne men när hon kliver in i bilen så har hon med ett paket som måste postas.Vi gör ett första försök på pressbyrån men de tog inte emot det. Så vi fortsatte vidare till Kristinehamn där fick vi lämna det i butik nr 2. Hur svårt kan det vara att bli av med ett paket liksom? Men efter mycket om och men var paketet postat och vi kom vi fram till Örebro och Mariebergs köpcentrum. Och vilka tror ni inte är de första vi möter där? Jo Carolinas mamma och syster som hon inte visste var där. Haha världen är bra liten i bland.

Föll på grupptrycket

Vi hade fyra timmar på oss men det enda jag shoppade var en stor kartong med tefat (godaste godiset!) och en Fidget spinner. Jag föll på grupptrycket och fyller ju snart 30 så vill vara lika cool som kidsen. Matchar håret gör den med ?

roadtrip

Efter att vi shoppat klart åkte vi och sa hej till Henrik innan vi åkte vidare till Sannahed. Jag brukar ju jobba när jag är på speedway och springa runt med min kamera hela matcherna. Och jag blir väldigt rastlös när jag inte gör det. Men i dag satt jag hela matchen och snurrade på min spinner, så himla avslappnande.

Körde ”kändistricket”

Dock saknade jag jobbet lite så smet in i depån. Men de tänkte slänga ut mig eftersom jag inte hade pressackreditering. Så jag körde ”kändis tricket” och tyckte: ”Jag är Ludvig Lindgrens webbmaster”. Och då fick jag vara kvar haha. Det är oklart vems webbmaster Carolina är eller om hon är en VIP-gäst eller nått, men henne tänkte inte slänga ut. Haha. Hon vet knappt vad som är fram och bak på en speedwaycykel men henne var det tydligen säkert att ha i depån. Medan jag med 29 års erfarenhet av depåer var en fara. Haha men det var ju tur att kändistricket funkade iallafall. Ludde sa en gång för många år sedan att man fick förmåner om man jobbar för honom. Jag har aldrig riktigt förstått vad han menat med det. Men nu förstår jag, man får vara i depån på Sannahed i fem minuter. Ska utnyttja den här förmånen fler gånger?

Vilka hejade vi på?

Det var under ett tag oklart vilket lag vi egentligen hejade på. Carolina hejade som aldrig förr när jag dödar hennes glädje med att gul är Masarna. ”Med gud hejar jag på dom nu?” fnittrade hon. Ja det är bäst att heja lite på båda för jag var splittrad. Ludde kör ju för Indianerna men jag gillar ju även Masarna och Antonio Lindbäck. För masarna är snälla. Så det fick helt enkelt bli att heja lite på båda. Men jag tror att Carolina fick lite mersmak och är sugen på att bli med fler gånger.

Det blev en kaotisk start  på dagen men den  slutade med succé. Tack för en fantastisk dag Carolina! Nu laddar vi om för Göteborg Och Dregen om en månad. Tänk snart har du fått träffat alla mina idoler ?

 

2 reaktioner på “Från kaos till succé – Roadtrip till Kumla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *