Aspiepower Media

Veckans planer

Jag planerar första semesterveckan

Vi avslutade gårdagen med varma mackor, alkoholfritt vin och några avsnitt av 30 grader i febuari.
I dag äet är måndag och min semester börjar på riktigt. Var uppe vid 9 och sa hejdå till Henrik som skulle åka hem till Kumla. Sen gick jag och la mig och sov och vaknade igen vid 10.30. det bästa med att vara ledig är att man kan sova hur länge man vill. Nu sitter jag och går igenom veckans planer.  Har inga större planer  för dagen förutom att jag ska åka och hämta ut lite paket.  Ska försöka orka städa lite också.

I morgon är tanken att jag och Carolina ska åka till Kumla på speedway om vädret tillåter. Hon har aldrig varit på speedway så jag tycker att det är dags nu. Hon är nästan lika pepp på det här som att hon ska se Hellacopters😉  Men det blir bara en tur fram och tillbaka för på onsdag ska jag träffa mitt boendestöd. Och på Fredag ska jag jobba med Hjärnkoll på festivalen Putte i Parken. Ja ni läste rätt jag ska jobba på min semester, men roliga jobb går bra;)

 

veckans planer

2 reaktioner på “Veckans planer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *