Det känns som bihålorna ska sprängas

Det känns som bihålorna ska explodera

Vakade upp  i morse och det kändes som bihålorna skulle sprängas. Hade lite ont i huvudet i går men nu känns det sjuhundra gånger värre. Troligen dags för bihåleinflammation igen. Förstår inte varför jag alltid ska få det  någon vecka innan jag ska flyga. Jag kan informera er om att det inte är särskilt skönt att flyga med bihåleinflammation.

Så vi fick ta en tur till apoteket och köpa Nasonex. Ska köra det  några dagar och se om det hjälper annars får jag ringa vårdcentralen på måndag. Men har ju varit med förr så vet att de inte kommer ge mig antibiotika innan jag testat nässprayen eftersom jag äter så mycket antibiotika. Så lika bra att börja själv och vara steget före.

Nu har Henrik åkt till jobbet och jag har bänkat mig i soffan och kollar på Unga föräldrar.

bihålorna

3 svar på ”Det känns som bihålorna ska sprängas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen