Nya Converse

Inlägget innehåller adlinks
………..

Kan man få för många par Converse?

Jag och mamma åkte till Karlstad förut på vägen hem stannade vi vid Välsviken. Var där förre veckan och kollade på ett par Converse som jag aldrig köpte. Tyckte att det räckte med de 15 par jag redan har men inte använder haha. Men har inte kunnat sluta tänka på dem så åkte och köpte dem iallafall. Skillnaden på de här mot mina andra är att de gjort en ny sula med mer svikt i. Så nu kan tom reumatiker ha snygga skor. För visst var de snygga? Och kan man få för många Converse? Sulan går att ta ur så ska testa den att lägga dem i mina gamla, kanske kan jag börja använda dem med haha.
Skorna finns att köpa här (adlinks)

Converse

2 svar på ”Nya Converse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen