Aspiepower Media

En egoboost

Vad vore jag utan er?

Godmorgon kompisar!
Det var omöjligt att somna i natt så somnade inte förrän 03. Ändå vaknade jag vid 10 och kände mig utvilad. Ja man kan ju inte påstå att jag inte sovit något den här veckan. Då jag spenderat större delen av tiden i sängen. Men nu är det söndag och veckans sista dag och i eftermiddag ska jag och mamma åka mot Karlstad. Den här veckan ska jag till sjukhuset två dagar på rad för ska både röntga njurarna och ta cellprov. Jag brukar säga att jag jobbar halvtid på landstinget i Värmland, för jag spenderar så mycket tid där. Ändå får jag ingen lön;)

En riktig egoboost

Sen vill jag tacka alla som kommenterat mina speedwaybilder. Ni är så jävla söta och jag behövde verkligen en egoboost just nu. Som den bekräftelsenarkoman som jag är så behöver jag bekräftelse annars lägger jag ner. Så utan er och era kommentarer så skulle den här bloggen finnas. Puss på er!

egoboost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *