Aspiepower Media

Har du koll på mina sociala medier?

Har du full koll på mina sociala medier?

Som influencers som måste du hänga med på det senaste i sociala medier och leverera på flera ställen samtidigt. Dina följare vill följa så mycket som möjligt av ditt liv. Jag är ganska duktig på Facebook, bloggen och Instagram. Youtube går det så där med, men ska försöka bli bättre. Snapchat har la jag ner hel under ett halvår eftersom Insagram stories kom. Men det är flera av er som undrat vart jag tagit vägen på Snapchat så jag återuppstod igen förra veckan.

Det är inte lätt att hänga med vart jag finns, för jag finns typ överallt haha. Men tänkte i det här inlägget göra en lista på vart ni kan följa mig i mina olika kanaler.

Här kan du följa mig i sociala medier:

Facebook
Twitter
Linkedin
Youtube
Google +
Min Instagram
Min speedway Instagram
Babys Instagram
Bloglovin
Blogkeen
Snapchat @joannahalvard

sociala medier

2 reaktioner på “Har du koll på mina sociala medier?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *