Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Resan är bokad- Vi drar till Grekland! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resan är bokad- Vi drar till Grekland!

Hejdå Sverige, vi drar till Grekland!

Som ni läst senaste veckan så jag inne i ett dåligt skov i min reumatiska sjukdom. Den svenska sommaren och vädret som växlar hela tiden påverkar mycket. Och som det ser ut nu så fortsätter det vara en typisk svensk sommar med mest regn.

Under höstens föreläsningsturné sa jag ”överlever jag den här hösten så ska jag åka utomlands”. Men sen kom våren som blev lika fullbokad så fick skjuta fram min semester. Men nu kände jag bara äh jag orkar inte de här mer, så jag drar ifrån det här pissvädret. Ska bli väldigt skönt för jag har inte varit utomlands sedan 2012. Eller jo jag har varit i Polen och Skottland men det är ju inte direkt någon solsemester;)

Så om 19 dagar drar vi till Grekland och närmare bestämt Kreta.

Grekland
Bild lånad från Detur

9 reaktioner på “Resan är bokad- Vi drar till Grekland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *