Aspiepower Media

Jag orkar inte! Varför har inte livet en pausknapp?

Varför har inte livet en pausknapp?

När klockan ringde i morse så ville dra täcket över huvudet och somna om. Somnade 01 i natt på en sömntablett. Kunde inte sova för det värkte i vänsterfoten. Har inte tagit reumatism medicinen på två veckor pga infektionen. Samtidigt blir det kallare ute och det gillar inte min kropp. Vaknade upp med spänningshuvudvärk och magkatarr. Varför har inte livet en pausknapp? Som man man kan trycka på när man inte orkar så kommer man tillbaka om några veckor igen.

Måste hålla rutinernafa

Eftersom jag har kronisk psykisk sjukdom så är det så lätt att fastna. Bara strunta i allt och sova en vecka. Därför är det ännu viktigare att försöka fortsätta som vanligt hur trött man än är. Att inte dra täcket över huvudet för då blir jag kvar där sen. Så jag är uppe har ätit min nya last till frukost. Glutenfritt havreknäcke med leverpastej och smörgåsgurka, är vad jag missbrukar just nu. Tog en energidryck också egentligen borde jag inte det för jag blir bara hyper men utan den skulle jag nog ha somnat i soffan.

Bryta mönstret

Nu ska jag åka till jobbet. Jobbar till 13 sen hem och plocka ner tvätten som hänger på tork för mitt boendestöd kommer i eftermiddag. Så tänkte impa och visa att jag kan plocka ner tvätten själv utan påminnelser. Sen funderar jag på att ta en xyprexa och försöka bryta mönstret. Har blivit för lite sömn och för mycket sömntabletter senaste tiden.

Varför har inte livet en pausknapp

3 reaktioner på “Jag orkar inte! Varför har inte livet en pausknapp?

  1. Jag känner lite som du. Skulle behöva en pausknapp. Men ändå inte. Är heltidssjukskriven och är galet trött på det, men är också så otroligt trött på att må så dåligt som jag gör. Jag skulle behöva gå i ide och vakna när allt är över. Tänk om man kunde göra så. Och bestämma sig för att vakna när man har en av de ”bättre” perioderna i livet. Mitt mående och min värk gillar inte heller den här kalla tiden på året…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *