Det är försent att packa upp nu…

Tyvärr, mamma den här lådan är min nu!

Vi flyttade in i nya lägenheten i febuari. Men det står fortfarande en låda ute i hallen med kontorsmaterial, som jag inte hunnit packa upp än. Jag ska köpa en ny bokhylla för att få plats med alla företagsgrejer, men har inte hunnit den än. Men nu har tydligen bäst före datumet för lådan gått ut och nu kan den inte flyttas för den har blivit en kattsäng.
Jag undrade vart Baby var i går för det var så tyst och hade inte sett henne på ett tag. Så gick ut i hallen och vart tror ni hon ligger då? Jo på lådan precis innan för dörren, haha bra vaktkatt. Så nu är det kört jag kommer inte få mitt kontorsmaterial för de ägs numera av chefen.

Nu ska jag dra i väg och jobba och direkt efter jobbet ska jag dra till frissan och fixa håret. Det ringde en tidning som ville intervjua mig på måndag, och då kan man inte se ut som en troll i håret.

packa upp

 

2 svar på ”Det är försent att packa upp nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen