Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 1 februari flyttar vi! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

1 februari flyttar vi!

Direkt efter jobbet åkte jag och hämta mamma och sen åkte vi och kolla på lägenheten. De uppfyllde alla mina krav, badkar, balkong och dörr med titthål i, hahaha. Det var inte så mycket att tveka på, så åkte och skrev på kontraktet direkt. Så 1 febuari flyttar jag och Baby, tjoho! Känns så skönt att veta att man har någonstans att bo och där jag får bo kvar. Och den här lägenheten känns bäst av alla vi kollat på och är ett område med cykelavstånd både till stan och mitt jobb. Men blir mycket flyttande nu, Henrik flyttar 1 januari och jag en månad senare:) 14955885_10154438572871998_8057435536784243589_n (1)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *