Vill du boka mig som föreläsare i höst?

I samarbete med mitt företag Aspiepower Media
……………

Jag har gjort min sista föreläsning innan sommaren men bokningarna för hösten 2017 och våren 2018  börjar redan rasa in, så kul! Men vill du boka mig som föreläsare under hösten så är det hög tid att boka mig nu innan det blir fullt som det blev ganska snabbt förra året. För att bokningar, frågor och prisuppgifter maila mig på info@joannahalvardsson.se
föreläsare

 

Om föreläsningen:

Vi pratar om det, vi skriver om det. Men vet vi egentligen vad Aspergers syndrom innebär för personen som lever med det och för de som lever i närhet med personen?
Joanna driver sin blogg www.domkallarmighannes.se och har med den nått många följare som delar hennes liv och erfarenheter.
Boka en gripande, rolig och informativ föreläsning med och av Joanna som själv lever med Aspergers syndrom. Hon berättar vad det innebär rent praktiskt i livet för henne. Du som har diagnosen eller har en närstående som lever med den kommer känna igen dig. Men även få andra infallsvinklar på hur livet faktiskt fortsätter och går att leva gott och rikt även med en bokstavskombination.


OM FÖRELÄSAREN:

Joanna Halvardsson är 29 år och är bosatt i Karlstad. Hon fick diagnosen Aspergers syndrom vid 16 års ålder och hade en jobbig skolgång med klippkort på psykiatrin och försökte ta sitt liv åtta gånger. Efter 13 år med psykisk ohälsa har hon hittat tillbaka till livet, utbildat sig till journalist och driver i dag eget företag. Hon åker land och rike runt för att dela med sig av sin berättelse för att hjälpa andra.

Hon vill med sin föreläsning öppna upp för omvärlden kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Genom att dela med sig av sina erfarenheter slår hon hål på myter och berättar öppenhjärtigt om sin uppväxt i lilla Hagfors och hur hennes syn på livet förändrats av att få en diagnos.

Sommaren 2015 fick Joanna även diagnosen Bipolär sjukdom typ 2.
Joanna är Attitydambassadör för Hjärnkoll.

TIDIGARE SAMARBETSPARTNERS:

PLATEA AB
INDA support Karlstad
Autism konsult Magnusson -Lind AB
Autism och Asperger föreningen Värmland
Arvika kommunRegion Värmland
Medborgarskolan, Örebro
Medborgarskolan Värmland
IOGT-NTO, Hagfors
BILDA, Karlstad
Lernia, Nässjö
Säffle bibliotek

Umeå kommun
Hagfors kommun
Karlstad kommun
Vetlanda kommun
Forshaga kommun
Filipstads kommun
Sundsvall kommun
Hammarö kommun
Jönköping kommun
Kristinehamn kommun

Smålandsidrotten
SISU Västerbotten
Sörmlandsidrotten
SISU Idrottsutbildarna
Parasport Västerbotten
Special Olympics Sweden

Insidan, Sundsvall
Föreningen UBUNTU, Sundsvall
RSMH Kalstasola
Sociala kunskapsbanken i Värmland
Lärarförbundet Karlstad
Karlstad universitet
Molkoms Folkhögskola
Karlskoga Folkhögskola
Mora Folkhögskola
Segeltorpsskolan, Huddinge
Carlforsska Gymnasiet, Västerås
Hacklehemsskolan, Kristinehamn
UR-utbildningsradion
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Landstinget i Värmland
Rättspsyk i Kristinehamn
Kirurgmottagningen CSK

Kriminalvården/frivården Karlstad
Arbetsförmedlingen Karlstad
Företagsalongen, Karlstad
Temagruppen unga i arbetslivet
Fyrbodals komunalförbund

Svenska kyrkan Hagfors
Svenska kyrkan, Grava församling
Svenska kyrkan Forshaga- Munkfors
B-you festivalen, Forshaga

Finsam Samordningsförbundet-Malmö
Finsam Samordningsförbundet- Karlskoga
Finsam Samordningsförbundet- Samspelet
Finsam Samordningsförbundet- Landskrona
Finsam Samordningsförbundet- Saffanstorop
Finsam Samordningsförbundet-Västerdalarna

Finsam Samordningsförbundet-Södra Dalarna
Finsam Samordningsförbundet- Göteborg Väster
Finsam Samordningsförbundet- Norra Örebros län
Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor
Finsam Samordningsförbundet- Arvika- Charlottenberg

……………

Vad andra tycker om Joanna som föreläsare:

Alla som jobbar med barn och ungdomar borde få möjligheten att följa med Joanna på hennes resa genom att höra hennes föreläsning. En föreläsning där Joanna berättar utifrån sin verklighet på ett enkelt sätt om sina erfarenheter hur vardagen har sett ut för henne. Jag får ännu en gång bekräftat hur dåligt vårt samhälle är att ta till vara på alla människors olikheter. Det finns ibland enkla metoder och lösningar som gör att alla människor kan få utvecklas och få ett bra liv. Jag rekommenderar varmt Joannas föreläsning.
/Anders Rosell, Orsa

När man hör Joannas föreläsa och får följa med på hennes resa fram tills i dag, så börjar man fundera väldigt mycket hur detta kan få ske. Joanna berättar på ett intressant sätt hur hennes liv varit och man får följa med på en resa på livets otroligt svåra berg och dalbana. Att få chansen att få höra denna föreläsning har hjälp mig i mitt accepterande av min egen diagnos då Joanna berättar att alla är vi olika men unika på vårt eget sätt.
/Martin

Under föreläsningen får man följa med på Joannas på hennes resa från vilsen tonåring till den hela unga vuxna tjej hon är i dag! Hon berättar på ett fängslande vis om hinder och möjligheter hon stött på och tagit sig an under sina 29 år. Joannas föreläsning fick mig att skratta och gråta, den fick mig att känna att allt är möjligt.”
/Rebecka

Sörmlandsidrotten och Parasportförbundet möter många idrottsföreningar.Vi ser att det är viktigt att informera och utbilda ledare kring bemötande för ALLA barn och ungdomar inom idrotten. Detta är också välbehövligt för att idrotten ska kunna leva till vad ”Idrotten vill”. Viktigt med kunskap kring hur olika bemötande och tydlighet kan påverka personer med bl a dolda funktionsnedsättningar. Joannas föreläsning ger nya aha-upplevelser och insikt i hur man inom idrotten och skolan kan underlätta för barn och ungdomar bara genom sitt ledarskap. Hon berättar på intressant sätt om sina erfarenheter från skolan och sitt idrottande under sin uppväxt. Joanna har en närhet i sin föreläsning och fångar åhörarna och förflyttar positioner. Föreläsningen passar både för ledare inom idrotten, skolpersonal, föräldrar, anhöriga och aktiva. Efter föreläsningen bär man med sig att vi är alla olika, men unika på vårt eget sätt. En tankeställare kring vad som egentligen är normalt.
/Sussie E, Idrottskonsult/Sörmlandsidrotten

2 svar på ”Vill du boka mig som föreläsare i höst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen