Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag hann fram till speedwayen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag hann fram till speedwayen

YAY Jag missade inte speedwayen!

Jag gillar inte när det regnar och är speedway men i går gjorde det inget. Matchen kom inte i gång förrän 20.45 pga regnet så jag hann tom hem och äta lite. Vi såg de första heaten på tv så vi skulle vara säkra på att banan verkligen höll. Inge kul att komma ut och de bryter direkt, men några heat fick jag iallafall se och fler än jag räknat med. Tack SJ och vädret er kan man lita på;)

Just nu jobbar jag  lite med broschyr till Eldialog för ska jobba två timmar hemma den här veckan. Sen ska jag packa ihop mina saker för efter lunch ska jag åka hem till Värmland igen.
Nu är maj snart slut, vad hände med liksom? Jag har ju kört en 30 dagars utmaning i maj med ett inlägg om dagen, sista inget skulle ha publicerats i dag. Men det heter ”En dag med Baby”, men eftersom Baby är på semester så blir det lite svårt att göra det inlägget just nu så det kommer senare;)

speedwayen
Fick de här blommorna i Mora, de är dock lite trötta efter 4 timmar på tåg utan vatten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *