Bildbomb Div 1 i Eskilstuna

I dag blev  det som sagt en tur till Eskilstuna på Div 1. Var ändå helt okej speedway fast jag inte tycker att Div 1 är det roligaste som finns. Men tyvärr fick tävlingen ett tråkigt slut när Pontus Aspgren kraschade så illa så han fick föras i väg med ambulans. Hans syster är en av mina närmaste vänner så vi har en deal om att händer det honom något så ska jag smsa och berätta det, eftersom jag följer mer speedway än henne. Det kändes inte så kul att skicka ett sms till henne när hon är på semester på Gran canaria och berätta vad som hänt, men jag hoppas att Pontus är okej trots omständigheterna. Efter kraschen tappade vi lusten och valde att åka hem innan tävlingen var slut. Här kommer iallafall massa bilder från dagen.

 

Massa bilder från dagens Div 1 i Eskilstuna:

Div 1 i Eskilstuna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen