Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tycker dom ens att jag är bra? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tycker dom ens att jag är bra?

Tack för en bra kväll i går Karlstad, men i morse var jag trött!

Godmorgon kompisar! Är så himla trött i dag, är så svårt att komma till ro efter en föreläsning. Men bara att kämpa! För på onsdag tar jag semester i 4 dagar och from 1 juni tar jag semester på 75%. Förutom de timmar jag lägger på bloggen. Ska bli skönt att få vila upp sig lite, och kollar efter en utlandsresa det skulle vara nice med lite sol.

Föreläsningen i går gick som sagt bra men jag gillar inte att föreläsa i en sal som är alldeles för stor (var 50+ i en sal som tar 190 personer). För människorna blir utspridda och försvinner liksom. Är jättesvårt att se deras reaktioner. Kom på mig själv när jag stor där uppe på scenen och funderade över om de ens tyckte det var bra. Men det tyckte dom, har fått många positiva meddelanden efteråt. Det är så sjukt att det bara är en föreläsning kvar i maj sen är den här turnén över. Känns som det var nyss som det var flera månader kvar tills jag skulle dra i gång. Tiden går fort när man har roligt.
Tycker dom ens att jag är bra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *