Aspiepower Media

Landstinget borde ge mig ett VIP-kort

Landstinget i Värmland borde ge mig ett VIP-kort i guld!

Började dagen med att sova till 12, så jävla skönt! Sen åkte jag och hämtade Carolina och körde ner henne till stan. Hon har kört runt så mycket på mig så skjutsa henne så hon skulle slippa bussen. Skulle ändå till apoteket och köpa något för min hosta, låter som en skällande hund när jag hostar. Och rösten är fortfarande inte okej och om fyra dagar ska jag föreläsa igen, inte bra. Carolina jobbar tydligen extra som min levande reklampelare för hon gick fram till random människor på stan och tyckte: ”Hej jag tycker att ni ska gå på Joannas föreläsning på måndag” hahaha. jag dog lite;)
Sen lämnade jag henne på stan och drog i väg på akupunktur och det visade sig att jag fick frikort i dag, efter en månad. Ganska länge ändå för förra året fick jag det på sju dagar. Tycker fortfarande att landstinget i Värmland borde ge mig ett VIP-kort i guld, för lång och trogen tjänst;)

Nu ska jag iallafall fortsätta att det lugnt i väntan på att mamma ska dyka upp. Man kan nästan tro att hon flyttat in för hon är här väldigt ofta nu när hon får sin behandling mot psoriasis  i Karlstad.Eftersom hon nu bor här så har jag lämnat ett stor berg med disk åt henne, för jag har hört att man ska dela sysslorna lika när man är sambos;)

VIP-kort
Gjorde mina naglar vårfina i går:)

1 reaktion på “Landstinget borde ge mig ett VIP-kort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *