Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Det är dags att boka mig som föreläsare! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det är dags att boka mig som föreläsare!

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Sveriges talare
……………….

I dag har jag överlevt fyra timmar på jobbet, möte med AF och sen boendestöd. Så nu förtjänar jag vila resten av kvällen. Jag har fortfarande ont i magen men det känns mest som ett stort blåmärke just nu. Försöker undvika smärtstillande för gillar inte att ta dem. Har i stället tagit helg redan nu, så jag får vila lite sen ska jag vara fit for fight på måndag när jag ska föreläsa i Karlstad. Den föreläsningen blir den näst sista innan jag tar semester. Och det är så kul att Hösten 2017 och våren 2018 börjar att fyllas på redan nu! Så vet du om att du vill boka mig i höst så är det hög tid att göra det nu. Du kan läsa mer om mig som föreläsare och boka mig här!

Det här är första våren på 15 år som jag inte är deprimerad och det är så skönt att allt flyter på, att jag har en anställning i minst 1 år till och att mina föreläsningar är så populära. Och jag får bekräftat att jag gjorde rätt val när jag valde att starta eget företag.

föreläsare
Kör bandana i dag och försöker se lika cool ut som Dregen;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *