Aspergers syndrom Psykisk ohälsa

Klockren film om autism

film om autism

Ni måste se denna grymma film om autism!

Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera någon film som handlar om autism. Jag har letat runt och sett många men tycker att de flesta spelfilmer är överdrivna. Många dokumentärer handlar ofta om personer med svår autism. Det är svårt att hitta något bra om högfungerande autism, som inte är överdrivet.

Jag har själv varit med och spelat in en film om min skolgång och en tv-serie för UR. Tyvärr finns inte dom tillgängliga på nätet längre. Ni vet de här med rättigheter och allt. Där blev jag glad när denna film dök upp i mitt Facebook-flöde. Jag tycker att alla borde se den! För den beskriver på ett bra och pedagogiskt sätt hur det kan vara att leva med AST.

Kan du inte starta filmen så klicka här.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  ellenlundis
  28 april, 2017 at 17:47

  Underbar video! <3 Har själv autism, och min kusin. Många i min släkt har dignoser o utvecklingstörning. Jag ser inget fel med det 🙂

 • Reply
  Populäraste inläggen i april - Livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2
  30 april, 2017 at 09:00

  […] Tänkte börja med en ny grej, att i slutet av varje månad lista de mest läsa inläggen. Så här kommer aprils mest lästa inlägg: 1. Hejdå psykiatrin, våra 15 år tillsammans är över nu! 2. Fira påsk med Asperger- mina bästa tips för att undvika kaos! 3. 10 saker som fått mig att förstå att kunskapen om Asperger är liten.. 4. Öppet brev till Joanna 15 år… 5. Klockren film om Autism… […]

 • Reply
  Anette
  24 oktober, 2017 at 13:11

  Hej Johanna,

  Jag försöker få upp filmen men lyckas inte. Vet du var jag kan hitta den i original?
  Med vänlig hälsning, Anette

 • Reply
  Emmy
  15 november, 2017 at 14:50

  Tack! Ska visa en för min dotter. Hon fick diagnosen som femåring och vi pratar om styrkor och saker vi behöver träna på men vi jag aldrig sagt ordet Asberger. Nu är hon snart 8 och den här filmen kan vara ett bra språng att ta upp det med henne.

 • Reply
  KLOCKREN FILM OM AUTISM | Våga Vara Du
  13 december, 2017 at 11:52

  […] Klockren film om autism […]

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: