Home Vardag Planer för Valborg

Planer för Valborg

by Joanna Halvardsson

Nu är veckans sista arbetstimmar gjorda och sista timmar på kontoret på en vecka. Vi ska flytta så jag kommer jobba hemifrån nästa vecka tills allt är klart. Nu blir det lite slappande i några timmar innan jag ska i väg på årsmöte med Hjärnkoll. Efter det tar jag helg och i morgon åker jag mot Kumla där jag ska fira Valborg. Vad man nu ska fira… Stå och kolla på en jävla brasa…. Kommer nog inte ens åka och kolla på en:D Kommer i stället fira min Valborg med att se årets första speedwaymatch, om vädret tillåter. Det är däremot nått att fira;)

Vad ska du göra på Valborg?
valborg

Nu väntar soffhäng med den här bruden:)

Vad har du för planer för helgen?

You may also like

4 comments

Yolanda 27 april, 2017 - 13:38

Ha en trevlig Valborg ^^,

Reply
Joanna Halvardsson 27 april, 2017 - 13:40

Tack desamma

Reply
ellenlundis 28 april, 2017 - 17:40

Flytta? Nu hänger jag inte med 😮 Förlåt.. (mitt huvud är lite trög nu.. när man är krasslig)
Ska kolla på majkassen och grilla korv hos familjen. 🙂 Ska ha en mysig valborg.
Glad valborg på dej!

Reply
Joanna Halvardsson 28 april, 2017 - 17:51

Min pojkvän bor i Kumla så ”flyttar” dit i bland;)

Reply

Leave a Comment