Vardag

Planer för Valborg

Nu är veckans sista arbetstimmar gjorda och sista timmar på kontoret på en vecka. Vi ska flytta så jag kommer jobba hemifrån nästa vecka tills allt är klart. Nu blir det lite slappande i några timmar innan jag ska i väg på årsmöte med Hjärnkoll. Efter det tar jag helg och i morgon åker jag mot Kumla där jag ska fira Valborg. Vad man nu ska fira… Stå och kolla på en jävla brasa…. Kommer nog inte ens åka och kolla på en:D Kommer i stället fira min Valborg med att se årets första speedwaymatch, om vädret tillåter. Det är däremot nått att fira;)

Vad ska du göra på Valborg?
valborg

Nu väntar soffhäng med den här bruden:)

Vad har du för planer för helgen?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Yolanda
  27 april, 2017 at 13:38

  Ha en trevlig Valborg ^^,

 • Reply
  ellenlundis
  28 april, 2017 at 17:40

  Flytta? Nu hänger jag inte med 😮 Förlåt.. (mitt huvud är lite trög nu.. när man är krasslig)
  Ska kolla på majkassen och grilla korv hos familjen. 🙂 Ska ha en mysig valborg.
  Glad valborg på dej!

Leave a Reply