Aspiepower Media

En måndag helt i min smak

Det har varit en helt okej måndag!

I dag har det här har varit en måndag helt i min smak. Har jobbat fyra timmar på Eldialog sen har resten av dagen varit ledig, helt utan måsten. Efter jobbet åkte jag direkt till Coop för att handla mat och frimärken så jag kan skicka i väg fakturor. Tänkte att det var lika tur att jag åkte direkt så jag slapp gå ut något mer i dag. Vet inte riktigt vad som händer med vädret för ena stunden regnar det, nästa vräker snön ner och samtidigt slår knopparna ut på träden. Tycker att det borde bli vår på riktigt nu.En måndag helt i min smak

Väl hemma så åt jag lunch och gick jag och la mig i badet och lyssnade på ljudbok. Ibland mår jag inte så bra med Therese Lindgren, fyller mina hörlurar just nu. Har du inte läst/lyssnat på den, så gör det! Tycker att hon sätter ord på vad psykisk ohälsa kan innebära, på ett bra sätt.
När jag kom ut från badrummet så la jag mig i soffan och hörde hur något kacklade bakom mitt huvud. Så undrar vad det är frågan om och kollar bakom gardinen. Där möts jag av Baby som tycker: ”Vad glor du på? Har du aldrig sett en katt som lipar åt fåglar förut?”. Nej jag har faktiskt aldrig sett det förut haha. Men nu vet jag hur det ser ut, tack för att du förgyller min vardag och lär mig nya saker Bebbsan.

2 reaktioner på “En måndag helt i min smak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *