Matlådor är grejen!

Det är roligt att laga mat men det är inte roligt att laga mat när man ska äta själv. Därför gjorde jag LITE matlådor i går, haha all in är det som gäller vad jag än gör;) Men nu slipper jag iallafall att laga mat den här veckan. Sen spenderades kvällen i soffan med den bästa.

Om en stund ska jag åka i väg på akupunktur och sen ska jag jobba lite med bloggen innan jag ska åka i väg till badhuset för att träffa min kontaktperson.


matlådor

Brukar du att göra matlådor?

3 svar på ”Matlådor är grejen!

  1. Vad glad och inspirerad jag blir av att läsa om din resa med psykisk ohälsa, så sjukt stark är du! Har haft djupt depression i snart 7 år och blivit diagnoserad med ADHD och känner ofta att det varit hinder för mig så blir verkligen motiverad av attt läsa om dtt liv! Tänkte egentligen bara berätta för dig att jag nu har startat en Youtube-kanal: https://youtu.be/57YmpJGIeQs. Skulle betyda jättemycket om du ville kolla in den och om du gillar den subscriba!
    Btw, din katt är sååååå fin och söt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen