Vardag

Matlådor är grejen!

Det är roligt att laga mat men det är inte roligt att laga mat när man ska äta själv. Därför gjorde jag LITE matlådor i går, haha all in är det som gäller vad jag än gör;) Men nu slipper jag iallafall att laga mat den här veckan. Sen spenderades kvällen i soffan med den bästa.

Om en stund ska jag åka i väg på akupunktur och sen ska jag jobba lite med bloggen innan jag ska åka i väg till badhuset för att träffa min kontaktperson.


matlådor

Brukar du att göra matlådor?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Yolanda
  25 april, 2017 at 08:58

  Jag brukar göra dubbelportion så att det räcker till middag och nästa dags lunch 🙂

 • Reply
  Vira
  25 april, 2017 at 13:59

  Vad glad och inspirerad jag blir av att läsa om din resa med psykisk ohälsa, så sjukt stark är du! Har haft djupt depression i snart 7 år och blivit diagnoserad med ADHD och känner ofta att det varit hinder för mig så blir verkligen motiverad av attt läsa om dtt liv! Tänkte egentligen bara berätta för dig att jag nu har startat en Youtube-kanal: https://youtu.be/57YmpJGIeQs. Skulle betyda jättemycket om du ville kolla in den och om du gillar den subscriba!
  Btw, din katt är sååååå fin och söt!

 • Reply
  ellenlundis
  25 april, 2017 at 15:29

  Ja de brukar jag göra. Men kruxet är att jag har så liten kyl och frys. Så jag får inte plats så mycket :/

Leave a Reply