Testagram- April

Yay månaden Testagram-box är här och jag tror de hört min önskan från senaste boxarna för nu var de ju ganska Vikvätar-anpassad 🙂 Kan inte riktigt förstå hur en box full med spännande saker kan få en att känna sig som ett barn dagen innan julafton. Men varje gång jag får ett sms om att boxen har kommit så vill jag springa och hämta utan den.

 

Månadens innehåll:

Santa Maria Ginger Paste- Slipp krånglet, rivandet och kladdet när du ska  ha ingefära i maten.1tsk Ginger Paste motsvarar en tsk färsk ingefära.

Risenta Granola Dadel och Fikon- En ekologisk granola gjord på endast naturliga ingredienser helt utan onödiga tillsatser och tillsatt socker.

Soferio Kafferosteri Cafégo Volcanic Blend- Ett fylligt, extra mörkrostat kaffe med hög andel bönor från Östafrika.

Nicki´s kexbar- En kexbar med choklad och vaniljkräm som smälter i munnen. Perfekt att ha i väskan när du är ute på tur.

Estrella Lättare Chips- Sourcream & Onion: Riktigt goda chips med 30% mindre fett.

Friggs Superfrö majskakor Chriafrön & Havssalt- Nu finns dessa underbara Friggskakor även i majs.

Göteborgs Digistive Havremål Original- Ett perfekt mellanmål som ger energi under dagen. Kexen kommer portionsförpackade så man enkelt ska kunna ta med dem på språng.

Palmolive Gourmet Body Butter Wash- Den nya duschserien har inspirerats från delikata bakverk och innehåller därför ingredienser som naturlig vanilj, jordgubbs- och kakoexrakt.

 

Testagram

Ett svar på ”Testagram- April

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen