Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Baby är proffs på att köpa presenter! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Baby är proffs på att köpa presenter!

Baby är proffs på att köpa presenter!

När klockan ringde i morse så tog jag mig inte upp ur sängen. Det gjorde ont överallt och pollenallergi gjorde så det kändes som att någon slagit mig hårt i ansiktet. Så smsade min chef och sa att jag jobbade hemifrån och somnade om i stället.

Nu har jag jobbat några timmar men får ta resten i kväll för mamma och pappa är i stan. De skulle ut till Bergvik så jag åker med för att få i mig lite lunch. Och senare i eftermiddag ska vi ska mot Hagfors, där jag ska vara under påsk.

Har även hunnit med att hämta ut ett paket, för Baby är så himla snäll och har beställt en påskpresent till mig. I paketet fanns ett par hörlurar från Marshall, visst är hon snäll? Det enda dåliga är att vi har delad ekonomi och att Baby inte har någon lön. Men det är ju tanken som räknas ??

köpa presenter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *