Vardag

Jobbar extra som tv-tekniker

Blev som sagt lunch på Ikea i dag och sen åkte vi mot Hagfors men en djungel i bilen. Väl framme fick jag äran att installera mamma och pappas nya tv. Allt tekniskt är min uppgift och jag fixar alltid sånt utan att läsa instruktionsböcker. Det är ju bara att testa sig fram, vad är det värst som kan hända liksom?  Men kommer skicka en faktura för det är dyrt att anlita en tv-tekniker sent på skärtorsdagen;)

Känner mig fortfarande inte helt hundra, har ont i kroppen och det känns som bihålorna ska sprängas. Men har tagit ett bad och nu ska jag bädda ner mig i sängen och se på Let’s dance.

tv-tekniker

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  krakelin
  13 april, 2017 at 20:30

  Grattis till din första steg i din karriär inom TV! Du kan nog bli en bra TV-kändis 🙂 Ja menar det här är ju en bra start. Glad påsk på dig!

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   13 april, 2017 at 20:41

   Haha mitt mål är att ta över i TV 4 när Malou gått i pension. Tror jag har en stor chans efter allt gnäll på dem;) Glad påsk på dig också!

 • Reply
  Anita
  14 april, 2017 at 08:33

  Söt katt!

 • Reply
  elin
  14 april, 2017 at 10:26

  glad påsk:)

Leave a Reply