Jobbar extra som tv-tekniker

Blev som sagt lunch på Ikea i dag och sen åkte vi mot Hagfors men en djungel i bilen. Väl framme fick jag äran att installera mamma och pappas nya tv. Allt tekniskt är min uppgift och jag fixar alltid sånt utan att läsa instruktionsböcker. Det är ju bara att testa sig fram, vad är det värst som kan hända liksom?  Men kommer skicka en faktura för det är dyrt att anlita en tv-tekniker sent på skärtorsdagen;)

Känner mig fortfarande inte helt hundra, har ont i kroppen och det känns som bihålorna ska sprängas. Men har tagit ett bad och nu ska jag bädda ner mig i sängen och se på Let’s dance.

tv-tekniker

4 svar på ”Jobbar extra som tv-tekniker

  1. Grattis till din första steg i din karriär inom TV! Du kan nog bli en bra TV-kändis 🙂 Ja menar det här är ju en bra start. Glad påsk på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen