Vardag

Simmat och sovit…

Sov bort halva den här dagen sen åkte jag till badhuset och simmade 1 km, det är typ allt jag gjort i dag. Skulle egentligen ha varit på ambassadörsmöte med Hjärnkoll men lämnade återbud till det, för jag orkade verkligen inte.

Så i stället har jag och Fröken B spenderat kvällen i soffan för är så jävla trött och sliten, fast jag sovit bort en halv dag. Så det blir kvällen tidigt i dag för i morgon ska jag vara pigg och redo för jobb

sovit

Den här filuren har nyss gett mig massage, det är inte alla som kan massera med huvudet:D

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Yolanda
  11 april, 2017 at 21:34

  Mys^^,

 • Reply
  Jennifer
  12 april, 2017 at 08:07

  Vad starkt av dig att avboka mötet och ta en lugn em i soffan när det behövdes. Låter som en skön dag 🙂

Leave a Reply